Heeft u een vraag?

Bel: 078-6428364 of 06-12835688

E-mail gegevens

info@rocmarbouw.nl

Sierpleister Sliedrecht

Sierpleister Sliedrecht? Waarom Rocmar Bouw? Omdat Rocmar Bouw een (betrouwbare) Aannemer is in veelzijdigheid.
Wij vervullen een spilfunctie voor het onderhoud, verbouwen, renoveren of opknappen van uw huis, tuin, zolder, badkamer, toilet, woonkamer en nog veel meer… Rocmar Bouw is gevestigd in Sliedrecht maar is ook werkzaam in de omgeving, zoals bijvoorbeeld in Sliedrecht en Sliedrecht.

Heeft u een vraag?

Bel: 078-6428364 of 06-12835688

E-mail gegevens

info@rocmarbouw.nl

Badkamer / Toilet

Op het gebied van badkamers zijn er heel veel mogelijkheden.
U zult verbaasd zijn wat er al niet mogelijk is in uw badkamer.

Rocmar Bouw

Door het kleinschalige karakter van Rocmar Bouw wordt het werk doorgaans door dezelfde persoon uitgevoerd. Hierdoor ontstaat er een klantgerichte benadering en heeft u rechtstreeks contact met de aannemer. Als u advies wilt inwinnen, bent u bij Rocmar bouw aan het juiste adres. Ook als het gaat om keuze/advies bij materialen.

Door de goede contacten met verschillende bedrijven kunnen we vrijwel elke opdracht uitvoeren voor een scherpe prijs. Dit werkt door als voordeel voorde klant. Een degelijke kwaliteit, zowel in de werkwijze als in eindproduct. Een servicegerichte aanpak, zowel tijdens als na de opdracht.

Ons motto: De opdracht is pas klaar als u tevreden bent!!!!

Soms is verhuizen niet altijd noodzakelijk om meer woonruimte te verkrijgen en ook zeer zeker niet altijd de goedkoopste keuze. Om het woonoppervlak van een woning te vergroten kan het realiseren van een aanbouw aan de woning een goede oplossing zijn.

Sierpleister Sliedrecht

Structuur en kleur brengen verrassend veel warmte en sfeer in uw woning. Sierpleister is daarom een meer dan volwaardig alternatief voor behang bovendien biedt het ook vele praktische voordelen.

In alle kleuren leverbaar:

  • Omdat sierpleister in alle gewenste kleuren kan worden aangemaakt, zijn de kleuren variaties onbeperkt.
  • Een van de vele in het oog springende voordelen van Sierpleister is dat het materiaal door en door gekleurd is, hierdoor vallen eventuele beschadigingen veel minder snel op.
  • Kleurechtheid en kleurbehoud.
  • Het is in iedere gewenste kleur over te schilderen.

De voordelen van Sierpleister.

  • Sierpleister is ‘schrobvast’ en daardoor veel gemakkelijker schoon te maken dan behang als er bijvoorbeeld vlekken op zijn gekomen.
  • Het beschermd de ondergrond.
  • Het materiaal is duurzaam en hard, en blijft daarom langer mooi.
  • Het is aan te brengen op iedere in de bouw toegepaste ondergrond.

Sierpleister Sliedrecht? Bent u benieuwd naar de opties die we u kunnen bieden, neem dan contact met ons op of vraag een scherpe offerte op maat aan.