Heeft u een vraag?

Bel: 078-6428364 of 06-12835688

E-mail gegevens

info@rocmarbouw.nl

Dakkapel s-Gravendeel

Dakkapel s-Gravendeel? Waarom Rocmar Bouw? Omdat Rocmar Bouw een (betrouwbare) aannemer is in veelzijdigheid.
Wij vervullen een spilfunctie voor het onderhoud, verbouwen, renoveren of opknappen van uw huis, tuin, zolder, badkamer, toilet, woonkamer en nog veel meer… Rocmar Bouw is gevestigd in s-Gravendeel maar is ook werkzaam in de omgeving, zoals bijvoorbeeld in s-Gravendeel en s-Gravendeel.

Heeft u een vraag?

Bel: 078-6428364 of 06-12835688

E-mail gegevens

info@rocmarbouw.nl

Badkamer / Toilet

Op het gebied van badkamers zijn er heel veel mogelijkheden.
U zult verbaasd zijn wat er al niet mogelijk is in uw badkamer.

Rocmar Bouw

Door het kleinschalige karakter van Rocmar Bouw wordt het werk doorgaans door dezelfde persoon uitgevoerd. Hierdoor ontstaat er een klantgerichte benadering en heeft u rechtstreeks contact met de aannemer. Als u advies wilt inwinnen, bent u bij Rocmar bouw aan het juiste adres. Ook als het gaat om keuze/advies bij materialen.

Door de goede contacten met verschillende bedrijven kunnen we vrijwel elke opdracht uitvoeren voor een scherpe prijs. Dit werkt door als voordeel voorde klant. Een degelijke kwaliteit, zowel in de werkwijze als in eindproduct. Een servicegerichte aanpak, zowel tijdens als na de opdracht.

Ons motto: De opdracht is pas klaar als u tevreden bent!!!!

Soms is verhuizen niet altijd noodzakelijk om meer woonruimte te verkrijgen en ook zeer zeker niet altijd de goedkoopste keuze. Om het woonoppervlak van een woning te vergroten kan het realiseren van een aanbouw aan de woning een goede oplossing zijn.

Dakkapel s-Gravendeel

Misschien willen de kinderen een eigen kamer of hebt u zelf behoefte aan een extra ruimte, maar het huis is nu eenmaal niet groter. Door een dakkapel te plaatsen maakt u van uw zolder vaak een volwaardige kamer.

Door een dakkapel te plaatsen kunt u van uw zolder vaak een volwaardige kamer of zelfs meerdere kamers maken die vaak heel geschikt zijn als slaap, hobby of werkkamer.
Dakkapellen zijn er in allerlei soorten en maten. Deze kunnen van hout of kunststof (geheel onderhoudsarm) zijn en kunnen door ons ter plaatse aan uw situatie worden aangepast.
Vaak is het mogelijk om het dak in één dag weer waterdicht te hebben.

Misschien heeft u al jaren een dakkapel en is deze toe aan een facelift.
Het is mogelijk om een bestaande dakkapel geheel opnieuw te bekleden met hout of een onderhoudsvriendelijk materiaal.
Ook het lood rondom een dakkapel is bijv. na 20 jaar vaak versleten en gescheurd,
lekkage kan het gevolg zijn, laat dit daarom tijdig vervangen (voorkomen is altijd beter dan genezen).

Dakkapel s-Gravendeel? Bent u benieuwd naar de opties die we u kunnen bieden, neem dan contact met ons op of vraag een scherpe offerte op maat aan.