Heeft u een vraag?

Bel: 078-6428364 of 06-12835688

E-mail gegevens

info@rocmarbouw.nl

Badkamer Renovatie Rhoon

Badkamer Renovatie Rhoon? Waarom Rocmar Bouw? Omdat Rocmar Bouw een (betrouwbare) Aannemer is in veelzijdigheid.
Wij vervullen een spilfunctie voor het onderhoud, verbouwen, renoveren of opknappen van uw huis, tuin, zolder, badkamer, toilet, woonkamer en nog veel meer… Rocmar Bouw is gevestigd in Rhoon maar is ook werkzaam in de omgeving, zoals bijvoorbeeld in Dordrecht en Rhoon.

Heeft u een vraag?

Bel: 078-6428364 of 06-12835688

E-mail gegevens

info@rocmarbouw.nl

Badkamer / Toilet

Op het gebied van badkamers zijn er heel veel mogelijkheden.
U zult verbaasd zijn wat er al niet mogelijk is in uw badkamer.

Rocmar Bouw

Door het kleinschalige karakter van Rocmar Bouw wordt het werk doorgaans door dezelfde persoon uitgevoerd. Hierdoor ontstaat er een klantgerichte benadering en heeft u rechtstreeks contact met de aannemer. Als u advies wilt inwinnen, bent u bij Rocmar bouw aan het juiste adres. Ook als het gaat om keuze/advies bij materialen.

Door de goede contacten met verschillende bedrijven kunnen we vrijwel elke opdracht uitvoeren voor een scherpe prijs. Dit werkt door als voordeel voorde klant. Een degelijke kwaliteit, zowel in de werkwijze als in eindproduct. Een servicegerichte aanpak, zowel tijdens als na de opdracht.

Ons motto: De opdracht is pas klaar als u tevreden bent!!!!

Soms is verhuizen niet altijd noodzakelijk om meer woonruimte te verkrijgen en ook zeer zeker niet altijd de goedkoopste keuze. Om het woonoppervlak van een woning te vergroten kan het realiseren van een aanbouw aan de woning een goede oplossing zijn.

Badkamer renovatie Rhoon

Op het gebied van badkamers zijn er heel veel mogelijkheden.
U zult verbaasd zijn wat er al niet mogelijk is in uw badkamer.

In een grote badkamer zijn uiteraard zeer veel mogelijkheden maar u zult versteld staan wat er ook in een kleinere badkamer toch nog mogelijk is. Het is voor Rocmar Bouw altijd weer een uitdaging om er een compleet en perfect afgewerkt geheel van te maken. Alles wat een badkamer of douche functioneel, aangenaam, comfortabel en luxueus kan maken kunnen wij voor u verzorgen.

Wij werken onafhankelijk met verschillende leveranciers zodat wij u een zeer ruime keus van sanitair en tegels kunnen aanbieden passend bij uw budget en wensen. Of u nu een mooie badkamer zoekt voor een voordeelprijs of er een privé kuuroord van wilt maken, bij ons zult u altijd kunnen slagen. Wij zullen u graag vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden in uw badkamer, maar uiteraard ook uw toilet

Badkamer renovatie Rhoon? Bent u benieuwd naar de opties die we u kunnen bieden voor uw nieuwe badkamer, neem dan contact met ons op of vraag een scherpe offerte op maat aan.