Heeft u een vraag?

Bel: 078-6428364 of 06-12835688

E-mail gegevens

info@rocmarbouw.nl

Aannemer Rhoon

Aannemer Rhoon? Waarom Rocmar Bouw? Omdat Rocmar Bouw een (betrouwbare) aannemer is in veelzijdigheid.
Wij vervullen een spilfunctie voor het onderhoud, verbouwen, renoveren of opknappen van uw huis, tuin, zolder, badkamer, toilet, woonkamer en nog veel meer… Rocmar Bouw is gevestigd in Rhoon maar is ook werkzaam in de omgeving, zoals bijvoorbeeld in Dordrecht en Rhoon.

Heeft u een vraag?

Bel: 078-6428364 of 06-12835688

E-mail gegevens

info@rocmarbouw.nl

Badkamer / Toilet

Op het gebied van badkamers zijn er heel veel mogelijkheden.
U zult verbaasd zijn wat er al niet mogelijk is in uw badkamer.

Rocmar Bouw

Door het kleinschalige karakter van Rocmar Bouw wordt het werk doorgaans door dezelfde persoon uitgevoerd. Hierdoor ontstaat er een klantgerichte benadering en heeft u rechtstreeks contact met de aannemer. Als u advies wilt inwinnen, bent u bij Rocmar bouw aan het juiste adres. Ook als het gaat om keuze/advies bij materialen.

Door de goede contacten met verschillende bedrijven kunnen we vrijwel elke opdracht uitvoeren voor een scherpe prijs. Dit werkt door als voordeel voorde klant. Een degelijke kwaliteit, zowel in de werkwijze als in eindproduct. Een servicegerichte aanpak, zowel tijdens als na de opdracht.

Ons motto: De opdracht is pas klaar als u tevreden bent!!!!

Soms is verhuizen niet altijd noodzakelijk om meer woonruimte te verkrijgen en ook zeer zeker niet altijd de goedkoopste keuze. Om het woonoppervlak van een woning te vergroten kan het realiseren van een aanbouw aan de woning een goede oplossing zijn.

Natuurlijk zal ook bij het realiseren van een aanbouw de waarde van uw woning aanzienlijk stijgen, u kunt het eigenlijk zien als een zeer goede investering.
Misschien had u hier zelf ook al over nagedacht en zelfs al een wat ideeën voor een aanbouw op een rijtje gezet. In dit geval kan Rocmar Bouw bekijken of uw wensen bouwtechnisch mogelijk zijn en samen met u de plannen verder uit te werken. Als dit wenselijk is, adviseren wij u welke materialen het beste waar toegepast kunnen worden.
Indien nodig kan Rocmar bouw ook de bouwtekeningen en vergunningen voor u verzorgen.

Aannemer Rhoon? Bent u benieuwd naar de oplossingen die we u kunnen bieden als aannemer, neem dan contact met ons op of vraag een scherpe offerte op maat aan.