Heeft u een vraag?

Bel: 078-6428364 of 06-12835688

E-mail gegevens

info@rocmarbouw.nl

Aanbouw Ridderkerk

Aanbouw Ridderkerk? Waarom Rocmar Bouw? Omdat Rocmar Bouw een (betrouwbare) Aannemer is in veelzijdigheid.
Wij vervullen een spilfunctie voor het onderhoud, verbouwen, renoveren of opknappen van uw huis, tuin, zolder, badkamer, toilet, woonkamer en nog veel meer… Rocmar Bouw is gevestigd in Papendrecht maar is ook werkzaam in de omgeving.

Heeft u een vraag?

Bel: 078-6428364 of 06-12835688

E-mail gegevens

info@rocmarbouw.nl

Badkamer / Toilet

Op het gebied van badkamers zijn er heel veel mogelijkheden.
U zult verbaasd zijn wat er al niet mogelijk is in uw badkamer.

Rocmar Bouw

Door het kleinschalige karakter van Rocmar Bouw wordt het werk doorgaans door dezelfde persoon uitgevoerd. Hierdoor ontstaat er een klantgerichte benadering en heeft u rechtstreeks contact met de aannemer. Als u advies wilt inwinnen, bent u bij Rocmar bouw aan het juiste adres. Ook als het gaat om keuze/advies bij materialen.

Door de goede contacten met verschillende bedrijven kunnen we vrijwel elke opdracht uitvoeren voor een scherpe prijs. Dit werkt door als voordeel voorde klant. Een degelijke kwaliteit, zowel in de werkwijze als in eindproduct. Een servicegerichte aanpak, zowel tijdens als na de opdracht.

Ons motto: De opdracht is pas klaar als u tevreden bent!!!!

Soms is verhuizen niet altijd noodzakelijk om meer woonruimte te verkrijgen en ook zeer zeker niet altijd de goedkoopste keuze. Om het woonoppervlak van een woning te vergroten kan het realiseren van een aanbouw aan de woning een goede oplossing zijn.

Op- en Aanbouw Ridderkerk

Zijn uw houten kozijnen, ramen of deuren kapot of verrot, Rocmar Bouw kan deze op een zeer nette vakkundige manier repareren of vervangen.

aanbouw RidderkerkAlles zowel het kozijn, raam en deur werk, maar ook het glas en schilderwerk kan door ons worden verzorgd. Of bent dat steeds terugkerende onderhoud aan uw kozijnen nou juist zo zat?. Dan kunnen kunststof kozijnen misschien voor u een goede keus zijn. Laat ons u adviseren over de mogelijkheden op dit gebied door onze jarenlange ervaring op het gebied van kozijn renovatie’s kunnen wij u woning tot in de perfectie voorzien van nieuwe kunststof/houten kozijnen.

Aanbouw Ridderkerk? Bent u benieuwd naar de opties die we u kunnen bieden, neem dan contact met ons op of vraag een scherpe offerte op maat aan.